Њихово дугогодишње дружење резултирало је дуетском песмом „Не рачунај на мене“, коју су снимиле 1994. године.

У годинама које су уследиле Цеца и Мира изненада су прекинуле сваки контакт, а због чега ‒ никада нису желеле да причају у интервјуима.

‒ Што се тиче нашег односа, могу само да кажем да свака веза има свој почетак и свој крај, и то увек с разлогом ‒ кратко је поручила Цеца.

Фото: Репринт Сабор

 

Својевремено је Мира Шкорић истакла да се много разочарала што јој се некадашња другарица није јавила када је доживела породичну трагедију.

‒ Тачно је да ми Цеца није изјавила саучешће. Није ме позвала, није ми послала поруку. Поред краљице свих времена Зорице Брунцлик, први пут ћу да откријем, Јелена Карлеуша је у тим тешким тренуцима била уз мене и пре свих ми изјавила саучешће. Цеца, ето, то није учинила. Наравно, никоме не замерам. Свако има своје разлоге, али истина је да ме није позвала.

Фото: Катарина Михајловић

 

‒ Пукну бракови после четрдесет година, а не једно пријатељство. Не постоји шанса да се ја прва јавим. То што је између нас више није ни битно. Ја са њом нисам у свађи, једноставно не комуницирамо, не дружимо се. Ето, преполовите јабуку, па покушајте да је саставите. Не може да буде иста. Тако ни нас две не можемо да будемо као пре. Не бих износила разлог јер не постоји, само је дошло до прекида комуникације. Нас две не мислимо исто, једноставно нисмо исто. Знам да смо некад биле као једно, али, не треба плакати, све је то живот. Јасно ми је да је интересантно, међутим, не треба правити од комарца магарца. Цеца је велики уметник, звезда, и ту нема говора. У прошлости сам увек имала лепо мишљење о њој ‒ испричала је Мира Шкорић и нагласила да од помирења нема ништа.

Фото: АТА имагес

 

‒ Никада се нећу помирити са Цецом. Не бих ни причала о томе, боље да ћутим. Желим јој сву срећу овог света.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: