Он је 2010. године доживео тешку незгоду приликом скијања на Јахорини.

Након тога је био у коми и лекари су му се борили за живот. Из свега је изашао као победник, а певачица се недавно присетила најтежег тренутка у животу:

- Јао, шта да кажем, не дај Боже ником оно што сам ја доживела. Ево, сва се и данас најежим и сузе ми крену када само помислим да сам мог Микицу могла да изгубим. Страшно је гледати да губиш дете, а да си немоћан. Страшно је када знаш да је твом детету стало срце, да је искрварио и да не знаш да ли ћеш га ујутру видети живог. Не знам како сам остала нормална и како сам успела да то преживим. Да ли ми верујете да бих се моментално убила да ми је син искрварио и умро. Не бих чекала ни минута више, одмах бих себи пресудила. То је било у мојој глави, ако нема Микице, неће бити ни мене. Али, ето, Бог нас је погледао и хвала му вечно на томе. Мој син је сада жив и здрав, леп као лутка, љуби га мајка. Дан кад се пробудио из коме славимо као његов други рођендан – рекла је Нада једном приликом за "Српски телеграф", па се присетила како су доктори њеног сина чак два пута враћали у живот.

Фото: АТА имагес

 

 

- Син ми је скоро сасвим искрварио, срце му је стало, па су му нон-стоп додавали нове јединице крви. Постојала је опција да му исеку десну ногу, али је др Ждрале одлучио да то не ураде, већ да покушају да споје нерве, што су на крају и учинили. Ти доктори су моји хероји, волим их ко Бога што су ми сина спасли. Не дао Бог никоме оно што сам тада преживела. Нисам јела ни спавала. Нисам знала за себе. Живот ми се у секунди претворио у пакао– присетила се Нада најтежег тренутка.

Микица је данас ожењен и има двоје деце

– Моји унучићи су златни. Не што су моји, него заиста дивна и културна деца. Микица је много добар отац и веома сам поносна на њега - рекла је једном приликом певачица.

БОНУС ВИДЕО: