Атрактивна водитељка недавно је решила да открије свог новог живитног сапутника, у ком је пронашла све оно што је одувек и тражила. Вечну љубав, подршку и снагу. Сада је обелоданила чиме ју је Драган  "купио", али се осврнула и на њен однос са потенцијалном свекрвом: 

- Бригом о мени. Важно му је како се осећам и да ли ми је у току дана тешко. Жена која има овакву каријеру какву ја имам, има много изазова. Милион пута је лакше оним женама које су мање успешне јер лакше да балансирају. Драган ми се нашао при руци, он је мој заштитник. Моја ћерка Леа је пре неколико дана била прехлађена, а Драганова мајка ју је чувала - рекла је она па додала шта је то што Драгана чини посебним и разликује од осталих мушкараца: 

- Много је јачи, пре свега као мушкарац, затим и као бизнисмен. Организованији је и спремнији да жени попут мене пружи сигурност.

Иако смо мислили да жели да стане на луди камен, Јована је ипак решила да неће: 

- Не размишљам. Ја сам већ била удата, а Драган је био ожењен. Нама је приоритет да будемо срећни. Мој циљ није да су удам у његово домаћинство јер имам своје некретнине и новац који сам крваво зарадила. Није ми у интересу да се удајом "опарим" или обогатим, као што би то урадило 99 посто жена да им је он "допао шака" или као што је мени "упала кашика у мед" - каже водитељка и открива да ли прижељкује сина у 2024. години:
- Не, имаћу сина, али не у следећој години. Наредне године себи желим само још већу каријеру, више новца, скупих ствари и путовања. Себи ћу сина родити тек око 38. године - изјавила је Јована за "Информер". 

БОНУС ВИДЕО: