Њен живот би могао да послужи да се сними један сјајан филм. Од велике тениске наде до...

Ако се пасионирани љубитељ тениса сигурно се сећате Софије Жук. Она је била једна од најталентованијих тенисерки на свету, али је због повреде леђа морала раније да заврши каријеру.

Право мало светску чудо направила је 2015. године када је у конкуренцији играчица до 18 година старости освојила Вимблдон иако је имала само 15 година и притом муку мучила са поменутим боловима!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

Да цела прича буде још чуднија - Софија није били ни међу носиоцима!

Занимљиво, до јуниорског Вимблдону нису дошле ни две најпознатије (тј. најатракитвније) руске тенисерке Марија Шарапова петоструки гренд слем шампион и Ана Курњикова двоструки освајач Аустралијан опена.

Софији се предвиђало да ће бити "нова Шарапова", али је 2019 године након пораза на старту Вимблдона и зарађених 400 хиљада долара у каријери све шокирала и решила да се повуче. Повреда је то захтевала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

- Чак и пре оног мог јуниорског шампионског јуриша на Вимблдону, леђа су ми била тако страшно да ниједан доктор није хтео да ми помогне. Моје тело није добро упијало протеин, па су ми пршљени били скроз ван својих уобичајених места. Ишла сам на магнетну резонанцу која је показала да ми је кичма као код 50-годишњакиња или 60-годишњакиња - рекла је једном приликом.

Тада је почела њена каријера фото-модела, а у међувремену је постала и ријалити звезда, док је огроман новац зарадила на сајту за одрасле. Платформа "Онли фанс" омогућила јој је да се обогати, те је својовремено открила колико је новца зарадила за само пет дана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk)

- Постало ми је интересантно, да будем искрена, да сазнам колико се ту може зарадити, за недељу дана без икаквог голог изопаченог садржаја. Без се**уалних порука, ништа. То је заинтригирало мене и мог мужа. И зарадила сам 4.500 долара за пет дана. Не разумем. Нисам ништа урадила, нисам показала голотињу. Ништа уопште. Само у купац́им костимима, као на Инстаграму. Људи то плаћају, дају 20 или 30 долара, ја подигнем на 100, они плате. И тако је испало 4.500 долара. Не радећи ништа - истакла је Софија, а затим је обећала да се никада неће скинути потпуно гола нити пласирати било какав порно садржај што је сигурно сломило срца мушкарцима широм планете:

- То раде Американке. Руско васпитање је ипак другачије - закључила је она.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир спорт)