Изашла је информација у медијском свету да је преминула друга супруга Јусуфа Јусе Булића, односно маћеха Аце Булића. Јусуф је са Светланом добио сина Ђорђа Булића.  

- Напустила си ме ноћас, моја краљице. Душо моје душе. Срце мог срца. Знаш, док сам жалио оца и туговао за њим, нисам видео какву лавицу сам имао поред себе. Воли те твој син највише, који ти је премало пута то рекао. Збогом, мој анђеле, путуј митно, ћале те чека тамо. Твој син Ђорђе - опростио се Ђорђе од своје мајке. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/AmiG Show

 

 

Ђорђе Булић од оца је наследио фудбалски клуб "Железник" који успешно води, а оца ког је изненада изгубио када је имао само 14 година, никада није заборавио.

Đorđe Često objavljuje фотографије са оцем, а недавно је посветио дирљиву поруку: 

- Нема више мангупа какав си ти био. Нема таквих џентлмена и каваљера, витезова тог неког прошлог времена. Још о теби предају они који су те знали са истим дивљењем и поштовањем. Срце ми је пуно док те тим причама бар на тренутак оживе. Прерано си отишао. Мој свет је преко ноћи нестао, али твој клинац је нашао снагу да преживи. Кажу да свако има свој час и ја не знам кад ће доћи мој, али док се не сретнемо поново ћале, оставићу иза себе бар метар бољег света. Теби у част. Твој син Ђорђе - написао је он.

БОНУС ВИДЕО: