Михајло је у 27 години починио самоубиство, а данас га породица и пријатељи спремају на вечни починак на гробље у Пријепољу. 

Броји познаници су се окупили у породичној кући која је завијена у црно и којом одзвањају јауци. 

- Јој мили мој, љубави моја… Што не размисли? Што нам ово уради? Је л су ово сватови? Ово су требали бити сватови који носе барјак, а не венац, мили наш сине - говорила је у јецајима бака.

Фото: Принтскрин/иНСТАГРАМ/ jannmiha

 

Марко неколико година није био у добрим односима са млађим братом, а није у последње време ни средњи брат Борис имао идеалну комуникацију са њим. 

Михајло се бавио се моделингом и био је страствени заљубљених у теретану.

Иначе, након што је Јањушу саопштена тужна вест, он је напустио "Елиту", и емотивним речима се обратио свом млађем брату.

- Да смо се барем загрлили као некада када када сам те жељно чекао видети док сам играо у другој земљи, кад сам ти донео пуно торбу слаткиша кад си ме највише волео од свих, кад си у у дубку први пут рекао мама, тад си јео смоки и имао 10 месеци, а ја и Борис се смејали, а сад плачемо мили мој... Како си само био немиран сви те грдили, а ја се радовао... Сећам се кад си кренуо у први разред само си се ти сликао са шеширом и ако је било забрањено и тада си био најлепши, како ја то сада некоме да кажем, како ја да испричам твој први контролни када ниси имао ни један тачан одговор, а сваки је био тачан... како да кажем некоме да сам те највише волео... како да кажем да кад сам те водио у зоолошки врт имао си 6 година, а ја 16... како мили мој да ово преживимо... како да ти кажем да ме душа боли, како да кажем колико сам мислио на тебе, а у души то чувао... како да загрлим брата и да знамо да тебе нема... како мили мој кад год пошаљем мајци неки динар кажем теби део да пошаље да имаш... како мили... како мили те нисам загрлио макар последњи пут... волим те брате драги - написао је Јањуш.

БОНУС ВИДЕО: