Годину дана након што је објавила да болује од синдрома Стифф Персон (СПС), болешћу која узрокује неконтролисане грчеве и укоченост мишића, здравствено стање певачице Селин Дион (55) из дана у дан се погоршава.

Фото: Профимедиа

 

- Она више нема контролу над мишићима и не може да контролише покрете тела. Оно што ми слама срце јесте то што је увек била дисциплинована и што је на све пазила. Наша мама је увек говорила да ће она најбоље да прође од свих нас, управо због таквог стила живота. Истина је да је и у нашим и у њеним сновима циљ да се што пре врати на бину и да настави да ради оно што најбоље зна - да пева заједно са публиком која је обожава. У ком стању, заиста не знам, надамо се помаку набоље - испричала је њена сестра Клодет Дион.

Највећа подршка су јој њени синови

Селин је прошле године фановима саопштила да ће због болести морати да одложи своју светску турнеју. - Нажалост, грчеви утичу на сваки аспект мог свакодневног живота, а праве ми велике тешкоће док ходам и док се кећем и не дозвољавају ми ни да користим гласне жице и да певам на начин на који сам навикла, јер се и у том делу мишићи грче и стежу - рекла је певачица за коју кажу да има један од најлепших гласва на свету.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".