Серија "Игра судбине"  за кратко време је постала једна од најпопуларнијих српских сапуница и освојила срца публике. Током снимања серије, дешавале су се многе промене и напуштања серије, а екипи су се прикључивала бројна позната имена.

Фото: Н. Фифић

 

 

Глумац који је од самог почетка био део "Игре судбине" и том серијом стекао велику популарност и симпатије јесте Стеван Пиале, који се прославио улогом Луке Каначког и од самог почетка је био у главној постави глумаца.

Чини се да сада не бисмо могли да замислимо никога другог да тумачи лик Луке, али мало ко зна да је потпуно други глумац био позван да игра ову улогу.

Заправо, у питању је био такође познати глумац из серије, Аммар Мешић, који је једном приликом говорио о кастингу за "Игру судбине".

– Сећам се да сам на кастингу за “Игру судбине” имао трему, али сада ми се чини да је све то било беспотребно. Био сам позван за улогу Луке Каначког, коју у серији тумачи колега Стеван Пиале, док је он требало да проба улогу Страхиње и Матије– испричао је једном приликом Амар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

Међутим, како је и тада рекао, садашња подела је ипак најбоља.

Иначе, глумац Амар Мешић је рођен у Пријепољу 1991. Студије глуме завршио је на Академији савремених уметности у Нишу 2012. године у класи професора и глумца Ирфана Менсура. 

БОНУС ВИДЕО: