Рођени брат ријалити учесника Марка Јањушевића Јањуша, Михаило Јањушевић, убио се у 27. години живота.

Михаило Јањушевић пронађен је мртав, а детаљи самоубиства још увек нису познати.Михаило је био активан на својим друштвеним мрежама, где је објављивао своје фотографије.

Фото: Принтскрин/иНСТАГРАМ/ јаннмиха

 

Јањушев брат се бавио моделингом, редовно је посећивао теретанут и често показивао мишиће на друштвеним мрежама.

Учествовао је у споту Даре Бубамаре, а поводом овога се певачица огласила:

- Ја сад сада сазнала за ово, свакако ми је жао, нисмо били блиски, статирао је код мене, без обзира на то, страшно ми је ово што се догодило. Сећам се тог дечка добро, само то могу да вам кажем - прокоментарисала је Дара.

Фото: АТА имагес

 

Његови пријатељи тврде да се Михаило удаљио од свих и да данима ни са ким није комуницирао, није одговарао на поруке и позиве, а нико му три дана није могао ући у траг. Јањуш са њим није био у контакту, односно нису разговарали, а Михаило је живео потпуно другачији живот од своја два брата.

- Са породицом није био близак, ретко су се чули баш, по недељу дана се није јављао на телефон. Постао је чудан, удаљио се и од пријатеља. Ни са ким се није ни виђао, ни чуо, нисмо знали ништа - говорио је пријатељ покојног Михаила.

-Три дана му није било трага, није се ни јављао на телефон - говори извор

Помоћ

СОС телефон особама које размишљају о самоубиству Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".