Глумица Оливера Викторовић позната по улогама у серијама Бољи Живот, Породично благо, Стижу Долари, у филмовима Жикина династија и Тесна Кожа, али и по још многим улогама на филму, телевизији и у позоришту, говорила је о својој сарадњи са глумачком легендом Драгомиром Бојанићем Гидром који је преминуо пре 30 година.

Она је у филму "Жикина женидба" требало по први пут у каријери да се обнажи, због чега јој је било јако непријатно.

Драгомир Бојанић Гидра, који у овом филму тумачи главни лик легендарног Жике, показао се као сјајан колега и пружио јој охрабрење које је уродило плодом. Она је глумила Виолету стриптизету, по којој је многи људи и памте.

Фото: М. Лабудовић

 

 

- Ја сам се први пут обнажила у филму Жикина женидба. Било ми је јако непријатно када је требало то да урадим. Питала сам се како ћу, шта ћу? Гидру сам знала из виђења. Он је био пријатељ мог оца. Виђала сам га у бифеу као дете, то је било то. Он је видео да сам ја у фрци и звао ме је да му приђем. Тада је већ имао мождани удар, једна стана му је била мало одузета. Рекао ми је: "Само не прави драму и прави се као да имаш ролку. Као да си до грла обучена. Слободно!" - рекла је глумица гостујући у емисији "Пулс Србије".

Фото: Јутјуб принтскрин/Домаћи филмови Лаза

 

 

- Гледала сам га зачуђено, а он ми је објаснио да ако људи виде да се ја стискам и да ми није пријатно, сви ће и да примете да сам нага, јер ћу тако на то скренути пажњу. Има нечега у томе што је он рекао. Стварно сам се осећала као да имам ролку и после тога више никада нисам имала тај проблем. То је део нашег посла и кад мора мора. Једино што не волим то је када за то постоји разлог него се скидамо само да бисмо се скинули - присетила се глумица раније.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: