Како преносе тамошњи медији, сукоб две жене испровоцирала је брачна невера те је сведоцима немилог инцидента било потребно чак неколико минута да зауставе крвопролиће.

Физички обрачун започела је супруга која је затекла свог мужа како троши своју 13. плату, коју је добио поводом Божића, на љубавницу, а што су потврдили и сведоци који су навели да је мушкарац своју драгу безуспешно уверавао да је потпуно погрешно протумачила ситуацију.

- То ми је колегиница с посла, само сам пристао да јој правим друштво у обиласку трговина, мој божићни бонус и даље се налази на мом рачуну - уверавао је бесну госпођу, али потпуно узалуд јер му је одвратила како већ неко време зна да је вара.

- Чекај, ти мислиш да сам толико глупа? Добро, да видим. Где ти је новац? Хајде, донеси га - викала је супруга и притом чупала супарницу за косу, несрећницу која је толико запомагала да је дојурило и обезбеђење.

Део инцидента грађани су забележили мобилним телефонима, али засад располажемо само са фотографијама које су освануле на Твитеру. Погледајте их у видеу у оквиру текста.

БОНУС ВИДЕО: