Миличин концерт је био више него успешан. Она је после три сата програма пред медијима причала о наступу, успеху и породици: 

- Магично се осећам сада.

Милица је открила са којим тешкоћама се нашла:  

- Искрена ћу бити, било је пар техничких проблема, али то је нормално, скоро три сата програма. Нормално је да се поткраду греше, а и шта је живот без грешака. Последњих пар година научила сам да се не нервирам, универзум, судбина, такав дан нешто се деси. Можемо ми да планирамо, али када се деси грешка, пустиш. Ми смо дуго радили на свему овоме, велика екипа стоји иза свега овога.

Фото: АТА имагес

 

Новинари су питали Милицу, да ли је имала трему, а она је одговорила: 

- Не, само ми је почетак "Богиње" скратио живот на пола. Када сам чула хук, када сам чула публику, заборавили су да ми искључе публику, чула сам сваки сектор. Тада сам имала трему.

После интервјуа, решила је да новинаре почасти ракијом коју је пекао:

- Желим да вас послужим ракијом, ово је мој деда пекао када сам се ја родила и чувао је ту ракију да се пије када се деси нешто битно, а ово је за мене јако битно. Живели!

Фото: АТА имагес

 

Арена је плакала уз интерпретацију о баки и деки, а Милици је било тешко да скупи снаге да отпева песму "Срце породично", коју је у оригиналу извео Жељко Самарџић, а позната је свима из серије "Породично благо"?

- Када сам отишла у студио да снимим тај текст, ја сам рекла свом сараднику: "Улазим у студијо, снимам и како испадне, остављамо га у том оквиру и не дирамо ништа". Плашила сам се да нећу моћи да отпевам уопште. Он је пустио снимање и изашао је напоље да плаче. Једва сам издржала. Сада, знајући у којој секцији иде тај део, понела сам слушалице и слушала неку страну музику док је то ишло. Нисам желела да изађем и да се расплачем јер ме чекало доста програма.

Данас ће да проведе време са најмилијима: 

- Идем на породични ручак са оцем и маћехом. Они су били са њене две ћерке, мојом тетком и првим комшијама из Буниброда.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: