Легендарни бенд Бијело дугме харао је целом Југославијом, много млађе генерације и данас знају и радо слушају њихове многобројне хитове, а естрадни менаџер је недавно проговорио о мало познатим детаљима и односима међу члановима бенда. Говорио је о свађи Горана Бреговића и Жељка Бебека, о томе како је један члан завршио на робији, али признао и да им је задавао "велике муке".

Младен Војичић Тифа увек је био један од оних који отворено кажу оно што мисле и никада није крио да је конзумирао наркотике када је био на врхунцу славе. Један његов интервју за Јутјуб канал "Балкан-инфо", својевремено је изавао лавину коментара на друштвеним мрежама.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Он је тада говорио и о рату у Сарајеву, "будалама којих је увек било", показивању три прста, ауторитетима и забранама:

- Показаћу ја не само три прста.. Ко мени може да нешто забрани. Моји ауторитети више нису живи, а то су мој отац и моја мајка. Никоме ја не треба да полажем рачуне - рекао је он у том интервјуу.

Причајући о Сарајеву, Тифа је рекао како мрзи флоскулу - "ово је мој град, он ми је дао..."

- Шта ми је дао овај град? Дао ми је ку**ц. Ја сам овом граду дао. Ја сам током рата три пута брутално претучен у Сарајеву. Ал' будала је било и током рата, а било их је и пре рата... Биће их увек. И не мислим да сада има будала више, али има више неуког света. Интелектуална је немаштина, људи су веома површни. Данас све можеш да купиш зависно од дубине џепа и титуле - рекао је Тифа који је затим проговорио и о пороцима:

- Раније сам пио да ми буде добро. Узимао сам дрогу да ми буде добро. Какав пакао? То је само код будала. Знаш кад причају опасна комбинација хероин, ја сам га комбиновао с ЛСД, што, могао сам да поднесем - рекао је Тифа, а потом је био упитан да ли се покајао због неког поступка.

Фото: Н. Фифић/В. Данилов

 

 

- Никада се не кајем ниједног свог поступка. Знам да је живот само један. У мом случају је јако битно да ја то све радим од срца. Чим почнеш да користиш мозак, онда ти калкулишеш, а ја све радим спонтано и рефлексно - рекао је музичар.

Иако је Тифа лежерно говорио о овој теми, људи нису били одушевљени његовим признањем да је узимао психоактивне супстанце. Испод снимка низали су се негативни коментари: "Какав је ово пример за младу популацију, искрено од њега, али би требало у интервјуу да нагласи за његове фанове и да их упозори да је то јако лоше", "Диван пример за омладину", "Погрешио си и сад грешиш", само су неки од коментара на ТикТоку.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: