Јелена Карлеуша Нову годину чека са пет новогодишњих јелки. У старој кући окитила је два божићна дрвета, док у новој има једно. У двоишту је ирвас са плавим лампицама, на тераси још један украс који подсећа на јелку.

„Немам никакав осећај да се ближи Нова година. Имам осећај као да је неки март. То ме није спречило да празнично средим обе куће (у другој живи Алфа, то је она већа и лепша) и да потрошим непотребно пуно пара, због чега се сада нервирам као и сваке године. Све у свему, празници нам стижу...“, написала је у објави на Инстаграму и у сторију показала како је окитила јелке.

Популарна певачица заиста није штедела на декорацији. Раскошно, али и елегантно, у њеном стилу.

 

У „старој“ кући једна до друге стоје три јелке које су украшене само лампицама и прелепо изгледају када се погасе светла у просторији. Поред њих су црвене лопте у улози џиновских украса.

Централно дрво стоји у дневном салону нове куће, просторијом којом доминира бела боја. Бели су и украси на јелки, заједно са великом звездом на врху.

Прозоре красе плишани јелени, медведићи, венчићи, а када погледате кроз прозор, очараће вас велики ирвас, вероватно се зове Рудолф, са плавичастим светиљкама. Маштовито је украшена и тераса.

Права зимска бајка у дому Јелене Карлеуше, којој се, осим певачице, сигурно највише радују и њене ћерке, Атина и Ника.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: