Сви који су икада имали додирних тачака са естрадом знају да је много менаџера, али да је мало оних чије је име значило и значи, те носи тежину као ово - Радомир Рака Марић.

И даље нико није надмашио његове успехе као менаџера, иза највећих концерата икад одржаних на овим просторима стоји управо он.

Није га било дуго у медијима, а сада је у интервјуу за "Телеграф" причао и о периоду када је био менаџер Светлане Ражнатовић. Тада је Цеца током акције "Сабља" ухапшена.

Фото: О. Радошевић

 

 

- Мене је то онако баш ударило, знаш, у срце ме ударило баш. Знаш, оно, мајка двоје мале деце, они мали Вељко и Анастасија... Вељко, мали, исто, остали без мајке која је у затвору, коју су затворили са криминалцима да лежи. Она која је звезда за мене, нисам ја знао, улазио у те приче, шта је, због чега је. Оно што се причало, све што се писало мене је тако ударало, у срце ме ударало. Ја сам гледао да јој помогнем колико сам могао. Тада је било то ванредно стање у држави, нисам могао, нема ту било какве интервенције да зовеш некога, да некога пусти, ма какви. Бринуо сам мало, била је ту и Лидија и деца и бака, и та тетка њена, тако да су сви бринули око деце, ја сам се бринуо нешто финансијски и тако.

Фото: АТА имагес

 

 

Марић је описао атмосферу у кући Ражнатовића у то време.

- Било је ужасно. Деца нису знала где је, мали су били, није мама ту, говорили смо им. Гадна ситуација за њу је била. Нисам знао шта да радим... У ћелији некој да лежи жена је ужасно, знаш, било ми је баш оно нестварно. Наша највећа звезда да буде у затвору. Ја нисам могао ништа да учиним. Тада се све писало онако како је власт говорила, нормално. Како је власт говорила, тако је то и било. Убијен је премијер пре тога, не можеш да се мешаш, ту ништа. Оне информације које су добијали новинари, било је од Владе.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: