Њему је припала улога Вање, човека повезаног са светом естраде и музике који ужива у медијском експонирању. По професији је нумеролог и значајно се разликује од ликова које је досада Вук глумио.

- Одушевио сам се што не играм опет полицајца, војника или љубавника, него, ето, неког потпуно другачијег што ми је било узбудљиво. Сваки глумац је срећан када је спектар карактера ликова које треба да дочара што већи. И ја сам срећан кад један дан могу да будем принц, други дан зликовац, трећи дан тата... Па тако редом - истакао је Вук у разговору за Курир, а на питање да ли је било тешко носити перику, рекао је:

- Није. Дивно је било сарађивати са Дудом Вуксановић која је феноменалан маскер и која је направила моју перику. Маштао сам о томе да ће ме неко позвати да играм једног нежног лика. Овај мој је нумеролог, а у серији су чак направили и измишљене новине где је на насловној страни. (Смех) Иако је овде реч о нумерологу преваранту, иначе не верујем у нумерологију. Славим славу и не верујем у бројке, ни у звезде се не разумем. Знам само да је Карађорђева најсјајнија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Директан партнер у серији му је Марко Јанкетић који игра певача Локија. Сценаристкиња Наташа Дракулић већ их је спајала у "Убицама мог оца".

- Увек је супер кад се спојимо поново. Овога пута мислим да нас је Наташа намерно спојила и да се силно забављала док је писала дијалоге. Можда сам се једино на сету филма "Мала ноћна музика" забављао више него овде јер је то такав жанр да је све дозвољено. Овде није било баш све дозвољено, али смо били као пуштени с ланца. (Смех) Мислим да се и редитељ Игор Ђорђевић фино забављао - закључио је Вук.

БОНУС ВИДЕО: