Она она је сада открила детаље њиховог односа и осврнула се на Станковићеву медијску илегалу, али и признала како се односи према његовом окретању вери и Богу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Потрудићу се да он не испуни ту своју жељу. Одлично га познајем и боље од њега знам шта је добро за њега. Милан ми је објаснио да људи из манастира не воле када ја причам о њему и свему томе, али ја сам медијум између њега и новинара. Волела бих да Милан нађе компромис између певања и манастира. У реду је да у манастир иде туристички, на неки одмор, пикник, на десетак дана и да се врати. Ја хоћу да буде по мом, јер нећу да идем у манастир да бих га видела. Не бих могла да поднесем да Милана изгубим у том смислу - рекла је Манојловићева.

"Треба имати храбрости да се повучеш"

- Милан је субјективан, а ја сам објективна. Он је увек умео с парама и треба имати храбрости да се повучеш. Ипак, о њему се непрестано пише и ја сам му објаснила шта је у овом времену важно и лепо је што се људи интересују за његов живот и духовност. Увек му кажем да треба да буде срећан што су текстови о њему и Богу увек у врху читаности.

Фото: АТА имагес

 

 

Како певачица и даље није пронашла господина "правог" истиче да раскиде веза тешко подноси, а последњи у низу је био са колегом Харисом Берковићем.

- Оштећена сам послом којим се бавим. Тешко доживљавам раскиде веза, а у вези увек срозам своје самопоуздање и самопоштовање. Не желим мир, нисам породични тип и знам да ми породица није суђена.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: