Александра Николић објавила је на свом Јутјуб каналу снимак са ултразвука, на којем се јасно види беба коју чека са Филипом Царом, а коју ускоро треба да донесе на свет.

ФОТО: ата

 

Емотивна Александра једва је обуздала емоције док је гледала своју наследницу у стомаку.

- Ово су најемотивнији тренуци за мене… Поделила сам их са вама зато што сте увек били ту за мене и делили смо и срећу и тугу. Заслужујете то - поручила је Алекс која је у том тренутку била у 23. недељи трудноће.

Фото: Принтскрин Јутјуб/ АлеxМима98

 

- Не могу да вам објасним колико сам срећна кад завршим тај ултразвук и кад ми кажу да је све океј, да је све добро, што је најбитније од свега. Једва чекам да дође следећи месец да је поново видим - рекла је Николићева.

Подсетимо, пар се после турбулетне везе, где су се свађали, раскидали и мирили, смирио и стабилизовао, и мирно већ неки период живе у Црквеници у Хрватској, у родном месту Филипа Цара.

- Ово је наше прво појављивање после хаоса у емисији. Били смо све време у контакту, али смо се често свађали. Правили смо проблеме једно другом. Сад имамо јако леп однос. Могу то да кажем са сигурношћу. Цар жели још деце да имамо, али након порођаја морам да се доведем у нормалу. Видеће он када ту буде неспавања, буђења ноћу због бебе... - изјавила је недавно победница Задруге.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".