Kako "Alo" prenosi, Teodora je nedavno kupila luksuznu nekretninu u elitnom beogradskom naselju, za koju je iskeširala čak 250.000 evra.

DŽehva je već govorila o tome da dugo štedi za stan, a nedavno je i pronašla idealan prostor za sebe. 

- Otkako je počela da se bavi muzikom, Teodori je cilj bio da postane jedna od napopularnijih mladih pevačica, ali i da zaradi dovoljno novca da kupi stan. Zbog toga je vredno radila na svojoj karijeri i ulagala dosta novca u pesme i spotove jer je verovala da će joj se sve vratiti - kaže na početku razgovora izvor za "Alo", i dodaje da je pevačica nameravala prošle godine da kupi stan, ali da joj je pandemija koronavirusa pomrsila planove.

Teodora se nedavno pohvalila svojim fanovima na Instagram profilu:

- I dragi ljudi, došao je taj dan da s vama podelim da konačno imam taj stan! Konačno će na mojim vratima pisati prezime ’DŽehverović’, mada možda napišem ’DŽehvi’. Ovim želim da poručim nekome ko ovo čita i misli da je život sranje, da je nešto nemoguće i da nešto ne može - hoću da znate da nije sranje i da je moguće i da možete! Verujte mi, znam da nekome moj život izgleda savršeno, ali ovo je zaista nekada bilo nemoguće, ali nikada nisam prestala da verujem u to da ću svojim rukama sve sama steći - napisala je, između ostalog, pevačica.

- Reč je o luksuznoj nekretnini koju je pazarila za 250.000 evra u elitnom beogradskom naselju. Stan ima oko 100 kvadrata, dve spavaće sobe, dva kupatila i prostranu terasu. Poslednjih dana vredno radi na opremanju stana i jedva čeka da se njen dečko Nino vrati iz Brazila da zajedno uživaju - ispričao je izvor na kraju.

Ona je takođe na svom Instagram storiju otkrila kako će izgledati enterijer stana, i da jedva čeka da se useli.

Foto: instagram printskrin/teodoradzehverovic

 

Sve će biti moderno, a kao i svakoj ženi garderober joj je bio posebno važan pa je odlučila da mu se maksimalno posveti u osmišljavanju.

Foto: instagram printskrin/teodoradzehverovic

 

-Ovde će da se pravi najbolja teletina ispod sača- napisala je Teodora uz zamišljeni enterijer kuhinje.

Foto: instagram printskrin/teodoradzehverovic

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".