Веснина ћерка, Николија открила је детаље о мајчином стању после операције срца и уградње два бајпаса. Истакла је да је певачица неуморна и да ради као и пре. 

- Она не стаје, ради више од мене! Иде најбржим могућим темпом, не могу да је пратим, искрена да будем. Али мислим да је то покреће. Тако да, ако је она добро, ја сам још боље. Сваки дан је зовем да је питам да ли је добро - прича Николија и додаје да планира дует са мајком:

- Тај дует ће сигурно бити емотиван. Требало би да представља неки микс мог и њеног жанра, али још нисмо нашле такву песму.

Фото: АТА имагес

 

Ни Николија не заостаје за каријером. Спрема нове песме: 

- На том албуму биће "бум" нумере, све онако како сам до сада правила, само више урбано и свежије. Имам једну песму у народњачком маниру. То је Веснин фаворит на мом албуму, она је бирала ту песму. Та је по њеном укусу. Албино је радио музику за ту баладу - рекла је певачица.

Младу Веснину наследницу често пореде са Весном на почетку каријере иако не певају исто врсту музике. Николија је често на удару негативних коментара и то је погађа: 

Фото: АТА имагес

 

- Људско сам биће, не могу да останем имуна на негативне коментаре. Уколико се добро осећам, не могу да ме поремете. А када сам у минус фази, све ме погађа. Људи смо и не можемо да останемо равнодушни... - искрена је певачица.

Николија је сумирала годину на измаку.

- Била је то успешна година. Љубав и здравље су на првом месту, а све осталог је било и доћи ће - каже певачица.

БОНУС ВИДЕО: