Прошло је три године од када је заувек отишао легендарни певач кога је карактерисала специфична животна прича и који је својим песмама остао забележен у срцима многих генерација. Џејеве комшије истичу да Доћол није више исти од када нема њега.  

Џеј је са поносом говорио о свом крају и волео га је. Екипа Курира, посетила је његов крај. 

Фото: Д.Мишић/В.Данилов

 

У једној пицерији  је често проводио време. Сада се у истој повремено пуштају његове песме. Џеј је наводно у овој пизерији славио и славу. Један радник испричао је за Курир какав је певач био као гост.

- Овде је често долазио, сасвим се нормално понашао, као да није велика звезда. Кад год му неко приђе да се фотографише, он реагује сасвим нормално и љубазно, увек са осмехом. Интересантно је то да овде никада није запевао - казао је саговорник који је инсистирао на анонимности.

 Зоран Јагодић Руле, је један од блиских људи са којима је певач делио тајне. Испред камера открио је како су изгледале њихове заједничке недеље на Дорћолу:

- За нашим столом је увек било смеха, прича и догодовштина. Људи су волели да буду са нама. Увак смо имали неке приче, некада ја, некада он.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: