Поп дива Јелена Карлеуша сигурно је једна од најинтригантнијих јавних личности на простору читавог Балкана.

ЈК је после много година открила како ју је Бојан Карић својевремено освојио и шта је све био спреман да уради како би придобио њену пажњу.

- Бојана Карића сам упознала неколико дана пред Нову годину. Ја сам те године за дочек певала у Чикагу. Улазим у Чикагу у хотел, откључавам картицом врата апартмана у хотелу. Тада је са мном био мој тадашњи друг Пеђа Говедарица, он може да посведочи. Отварам врата... Никад то нисам видела у животу. Од пода до плафона, до сваког пулта, свуда где је могло да се стави су биле корпе црвених ружа. Хиљаде и хиљаде... Огроман апартман са три просторије, спаваћи део, дневни боравак, све је било претрпано корпама са црвеним ружама. И на једној од њих, која је стајала насред неког стола, била је цедуљица. Пеђа је пао у несвест и рекао ми је: "Веруј ми, ко год да је, ја би му..." Ја сам узела цедуљицу и шокирала сам се, јер је на тој цедуљици писало: "Желим да будем први који ти честита Нову годину и нека ово буде последња Нова година без мене! Бојан!" Ја сам знала који Бојан. Пеђа је пао у транс. После два дана ушла сам у авион, чекао ме је шампањац и бомбоњера. А један мој сарадник ми је рекао да га је спречио да постави билборде дуж пута од аеродрома до моје куће са неким порукама на билбордима. Дечко се заљубио. Нема жене која не би пала на то, ја сам сигурна. Ствар је у идеји. Пала сам у несвест, била сам на седмом небу - признала је Јелена, па наставила:

Фото: Д. Миловановић/С.С.

 

 

- Наше друго виђење је била вечера. Бојан је дошао по мене кући, а на сувозачком месту је био један велики меда који је око врата имао једну траку на којој је висио мобилни телефон. То је био неки кристални "самсунг" који се отварао и светлео је када те неко позове. Кристали су светлели. То је за мене било буквално као да си ми сад дао милион евра у кешу. Пала сам у несвест на те кристале. Бојан је тад рекао: "У том телефону је твој нови број!" То је мој омиљени број, ја и дан-данас користим тај број. Цео живот ме прати тај број. Ја сам то њему причала вероватно у неком нашем разговору за тим ручком и добила сам тај број. Хвала Бојану, остао ми је у јако лепом сећању - присетила се Карлеуша у Информер подкасту.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: