Ипак, свој приватан живот држи далеко од очију јавности, те мало ко зна како изгледају чланови њене породице. Њеног сина и супруга смо имали прилике само неколико пута да видимо на неким догађајима, а екипе емисије "Папарацо лов" је присуствовала пунолетству њеног сина, где смо их све заједно видели како се веселе.

Ћана је једном приликом истакла да њена породица не воли да се експонира јавно.

– Они не воле да се експонирају, осим кад баш морају. Сматрају да је то мој посао а не њихов и да је мени место пред објективима. Дуго времена Лукини другари нису знали да му је мама певачица. И једном приликом били смо код Лее Киш а он је рецитовао неку новогодишњу песмицу и они су га видели. Кажу :“Јао па теби је мама Ћана, што нам ниси рекао?“, а он није хтео да се хвали - открила је Ћана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Paparazzo Lov // DNK

 

Певачица је својевремено открила да је њен син скороман и да никада није имао неке велике прохтеве.

– Кад год бих ишла негде на пут и питала га шта да му донесем никад ништа није тражио. Евентуално неке патике ако зна које би хтео. Ево сад за пунолетсво, није тражио ништа. Ми смо чак хтели да продамо стари ауто и купимо му нови, бубу неку за град згодну, он каже неће, узеће овај стари да вози, не да да га продамо - рекла је она једном приликом.