Злата Петровић је током гостовања у једној емисији открила бројне детаље из приватног живота. Том приликом је певачица признала да је биолошког оца упознала када је имала 20 година, а потом и обелоданила који мушкарац је био љубав њеног живота.

На питање водитељке да ли је опростила родитељима што су је удали на силу, Злата је тада дала потврдан одговор, а потом испричала да је свог оца упознала када је имала 20 година и да ни дан данас није сигурна да јој је он биолошки отац.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам упознала свог оца у 20. години. Никада до данашњег дана да ли је то стварно мој биолошки отац. Ја то нисам проверила. Међутим како ми је мајка рекла, то је он. Ја нисам имала право да се мешам у њихов живот и њихову судбину.

Након своје животне приче коју је поделила са публиком, певачица је искрено одговорила на сва питања која интересују јавност. Злата иза себе има три брака, а открила је који је мушкарац био љубав њеног живота.

- Па сви су били тог тренутка… Само што су остале две моје велике љубави, Хасан и Пеја, јер сам са њима желела заједницу, желела децу, хвала Богу да ми се све то остварило, ја то гледам као опис љубави. Али са киме год сам била ишла сам срцем. Не знам да образложим шта значи љубав, можда никада нисам ушла у тај стадијум, јер моје везе и бракови су трајали, лимит им је био 5, 6 година и онда ја нисам адекватна да кажем шта је љубав, можда је то била нека заљубљеност, нешто друго. А та љубав ће можда некад доћи, а можда неће никада - испричала је тада Злата.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: