- Ја сам никад боље. Тара ме чека у студију, она је сада као мој привезак, у тој је фази. Као да идем на пут око света, а не да идем на гласање, говори ми: ''Мама, не остављај ме...''

- Данијел Павловић ме је звао, па онда Рале, нека жена непозната, а биће сада јако позната. Марина и даље управља бродом, као да је њен дух још ту. После свих скандала од мојих сарадника и несарадника нисам имала никаву жељу ни за чим. Бог увек има боље планове... - навела је певачица.

Николићева истиче да није заљубљена, али да је чак и ћерка "опомиње" да нађе дечка.

FOTO:ATA

 

- Нажалост, нисам се заљубила. Стварно је крајње време да се заљубим. Самоћу можемо да схватимо и као усамљеност и слободу. Додуше мало сам дуго слободна, ја бих да ме неко веже... Немам ни симпатију, али бих волела у следећој години да ми се деси... И Тара ми је дала предлог да нађем дечка. Мој број нема нико, а ја као моја баба користим СМС поруке - поручила је Ана и открила у каквим је односима са бившим супругом, репером Стефаном Ђурићем Растом.

- Тата је ишао на први родитељски, из владања кец. Ја сам питала да ли је питао зашто има кеца из владања... Ми смо увек у истим, нормалним односима, имамо дете и то тако треба. Ја нисам имала оца, пустила сам да буде како Стефан и Тара желе. Некад кад је он безобразан иде на мреже, а онда мало склоним и тако... Арену смо прескочили, следеће године Ушће - открила је Ана Николић.

БОНУС ВИДЕО: