Нада Топчагић годинама је на естради, а и даље је активна. Међутим, сада је све изнаненадила изјавом да узима све што нађе поред контејнера, а да ваља.

Нада деценијама са супругом Златком живи на Косанчићевом венцу, а сада је испричала све о својој свакодневици и томе колико је она штедљива жена:

- Све сама радим по кући, помаже ми Златко наравно, али волим да већину ствари преузмем на себе. Код мене је лудило, ако нађем дрва по улици, покупим их и чувам у подруму. Узимала сам све што је поред контејнера ако ваља. Није ме срамота од тога - искрено је рекла певачица кроз смех, те се присетила и своје куце, која је преминула прошле године.

- Жао ми је сада да имам другу куцу поред стафорда којег смо имали. Петнаест година је био са нама, морали смо да га успавамо, био је лошег здравља. Сада је у октобру било годину дана како смо га изгубили. Био ми је све. Водила сам га свуда, шетали смо и ноћу по граду. Била сам заштићена када сам са њим - истакла је Нада, те је додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Стално остављам кучићима храну по улици, увек вичем Златку да стане колима на Златибору да изнесем то што имам. Увек ми се нешто лепо деси у животу. Никоме не мислим зло, мораш бити добар човек. Нада ће за Нову годину наступати и каже да је сада често зову. Први пут сам сада на Тргу у Старој Пазови за Нову годину. Морају да вас зову, ја се не гурам, мораш имати све. Дошло је мало и моје време. Поједини нон - стоп певају на истим местима, зар публици не досади да гледају исте људе стално. Штета је што нема више Саше Поповића да организује новогодишња снимања, чим је он напустио естраду, све је стало. Све колеге су долазиле, немамо где да се покажемо сада. Он је добрица, шта год би му потражила, изашао би ми у сусрет. И паре на зајам и крв. Такав је сигурно према многим колегама - рекла је Нада, те објаснила зашто мисли да њу народ толико воли.

- На Златибору сам једном дошла на један догађај као гост, није требало да наступам, али су људи упорно долазили да ме поздраве и да се сликају, доносили су ми телефон у уста. Поистовећујем се са људима и зато ме воле. Даћу ти крв и руку ако треба - поручује певачица, и додаје како изгледа њено време када не пева.

Фото: АТА имагес

 

 

- Обилазим пријатеље, тражимо јелку сада, унука ми је рекла да је купим. Ајвар сам правила, сви ми га траже, мораћу да пошаљем у ријалити. Стално сам у послу око куће - рекла је Нада, а на питање од чега живи када већ не наступа толико често, искрено је одговорила:

- Живимо од кирије, не бих могла да живим само од пензије. Цела планета тако функционише. Моја сестра живи педесет година у Немачкој, враћа се у Србију да презими, јер је тамо тешко. Не жалим се, само да смо здрави. Сналазим добро.

Певачица се не појављује у јавности без качкета или необичног шешира, капе, који обавезно морају да имају неко перје, драгуље или разне боје.

- Имам људе који ми помажу око стајлинга, не радим све сама. То мени стоји, да било ко други стави, изгледао би као будала. Треба то изнети. Када ставим капе, то изгледа младалачки, бог ми је то подарио, мајка ми је била лепа и без бора, има ту и генетике. Имам толико качкета и шешира, када бисте ушли код мене у стан, не бисте имали где да седнете - кроз смех је казала Нада.

Фото: В. Данилов

 

 

Надина песма “Јутро је”, заживела је поново када ју је Златан Ибрахимовић пустио на Санрему 2021. године, након чега је певачица позвана и на његов рођендан.

- Нисмо се чули скоро. Не знам ни што би. Хвала му на свему. То што је направио за мене, бацио ме је орбиту, извукао ме је. Шта рећи... Помиње ме у свом животу и у књизи - рекла је Нада и додала:

- Песма га везује за одрастање, он је тада био дете као мој Мики, а ја сам тада била у пуном јеку. Тада сам била на врхунцу. И дан данас је та песма остала хит. Харала сам Југославијом, била је експлозија где год да одем. Пријатељ ми је рекао да су у Кувајту на радију пуштали песму.

(Инстаграм)

БОНУС ВИДЕО: