У свим домаћим медијима као бомба је одјекнула вест да се Ивана Вулета, девојачко Шпановић разводи након нешто више од две године брака. Ивана је за медије испричала да је ово веома тежак период за њу и њеног бившег изабраника, те замолила да се њена приватност поштује. Навела је да су њихови животни путеви кренули различитим правцима, а убрзо се интригантном поруком на  Инстаграму огласио и Марко.

Фото: АТА имагес

 

 

Ивана и Марко на "луди камен" стали су 2021. године, а три месеца пре него што су започели везу, атлетичарка је све изненадила када је након 10 година раскинула са Владимиром Кумрићем, који јој је био велика подршка.

Владимир је спортски тренер, а са Иваном се упознао 2008. године након Олимпијских игара у Пекингу. После пет година љубави пала је и романтична веридба на једном салашу уз песму "Божанствена жено".Након тога, уследио је период заједничког живота, па чак и веридбе, али нажалост, не и венчања. Иако се чинило да су створени једно за друго, Ивана и Владимир су суочили са раскидом, а судбина их је одвела на различите путеве.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

 

Средином 2019. године, Ивана је јавно признала да је окончала своју веридбу са Владимиром, стављајући тачку на ту фазу свог живота. У изјави за медије је истакла да је тренутно сама, те да јој приватност има изузетан значај. Нагласила је да су остали пријатељи, што је разумљиво с обзиром на године које су провели заједно.

"Наш однос је остао пријатељски, какав и треба да буде после толико времена", рекла је она тада.

Владимир је након везе са Иваном наставио да се бави својим послом, а постао је и отац. Три месеца касније, јавност је била изненађена радосним вестима - најуспешнија српска атлетичарка је поново пронашла љубавну срећу. Након неуспешне везе са Владимиром, њеном срцу се приближио Марко Вулета, фитнес тренер из Новог Сада. Ивана није могла да сакрије своју срећу и открила је да је Марко заслужан за поновни осмех на њеном лицу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

 

Срећа између Иване и Марка је расла, и након веридбе на ранчу близу Београда, пар се венчао годину касније на истом месту. Иако су детаљи свадбе били добро чувани од јавности, познато је да су њихову срећу делили најближи чланови породице и пријатељи, уз присуство певачице Едите Арадиновић која је допринела весељу тог посебног дана. Ипак ни та љубав није потрајала и Ивана је саопштила да се након две године велике љубави разводе. 

Оно што су многи коментарисали када су се Ивана и Марко заљубили, јесте да он неодољиво личи на њеног бившег дечка Владимира.

БОНУС ВИДЕО: