Годину дана након одласка Синише Михајловића његов рођени брат је открио неке занимљиве детаље.

Дражен Михајловић је у емотивној исповести говорио о животу рођеног брата који није бежао од тешке борбе, осврнуо се и на ту борбу, али и детаљима из детињства...

Присетио се Дражен и тренутка када је упознао Новака Ђоковића који је инсистирао на посети Синиши у болници у Бергаму, иако га је чекао лет за Шпанију на којем је била његова породица.

ФОТО: Јутјуб/Принтскрин/К1 Televizija/Профимедиа

 

 

- Сећам се када је Ноле био, то је, захваљујући заједничкој пријатељици, Љубици Комненић. Она је мастер шеф свим овим Мишелиновим шефовима који дају оцене за ресторане. Она добро познаје Нолета и захваљујући њој, Ноле је стигао тамо у болницу, направљено му је изненађење. Ја сам знао, био сам тај дан тамо присутан. Онда сам га срео, таман сам се вратио. Синиша је тај дан отпуштен из болнице у Бергаму и отишао сам доле до апотеке да узмем те лекове који су му потребни док је код куће. Вратио сам се горе и срео сам Новака у холу, у просторији пред тај део, тај који је стерилан, где се улази запакован - рекао је Дражен и наставио:

Фото: Твитер принтскрин/@CollinRugg

 

 

- Упознали смо се ту и замолио сам га да му однесе и лекове у собу, пошто нисам могао да будем у соби, већ их је било доста, то су собе стерилне да једно лице, можда и ниједно, може да буде поред тог ко се лечи од таквих болести. А Ноле, мислим да је путовао за Шпанију и да је слетео у Бергамо на том путу за Шпанију, оставио је своју породицу, супругу и децу да чекају у авиону док је он отишао до Синише у болницу. То је још једна ствар која говори у ствари о Новаковој величини као човека. Нису они били да кажем некакви пријатељи, познавали су се из света спорта, чули су се неколико пута, видели су се неколико пута у Риму док је Ноле био на Мастерсу, слали су поруке један другоме, подршке и свега. То је што се тиче Нолета - описао је Дражен Михајловић.

Вест о смрти Синише Михајловића тог 16. децембра погодила је све у Србији, али и љубитеље фудбала широм света.

Фото: Д. Бабовић

 

 

Редом су се од легенде какве се једном рађају опраштали пријатељи, колеге, клубови у којима је играо...

Порука подршке породици Михајловић стигла је и од Новака.

- Почивај у миру, драги Синиша. Саучешће фамилији Михајловић. Хвала ти на свему што си урадио за наш спорт, као и у Италији. Твој траг је неизбрисив - поручио је Новак.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: