Иако је избегавала да говори о овој теми, сада је одлучила да објасни како је до овога дошло и које притиске је трпела.

Фото: Игор Маринковић/Алекса Станковић

 

 

- Хајде да једном заувек скинемо ту стигму. Никад нећу изговорити његово име јер не заслужује. Све то је била моја "онлајн грешка" и скупо сам је платила. Никада је нисам крила, чак ни од Душка. Много ме је коштало нешто што не би било ни авантурица. Један намерни излет да бих се осветила Душку који се отргао контроли... Ухватила сам се црног ђавола, који је искористио Фејстајм гледање, усликао екран послао свим медијима. Такво нешто раде само најгори бедници. Искористиш нечије поверење и онда му претиш и уцењујеш га, а уцена је била да се разведем од Душка. Нисам желела јер је он за мене био спрдња и глупост.

Њен брак је многе претрпео због овог скандала, а Карлеуша не крије да јој је жао због тога кроз шта је прошла њена породица. С друге стране сигурна је да ће Огњен Врањеш, који је објавио ове фотографије, бити кажњен. 

- Оно што је он урадио раде само олош и пи*ке. Кад-тад карма ће вратити... Због те наметнуте афере прошла је кроз линч. И у медијима и у браку. Прошла сам најгору мору сваке жене. Без обзира на то што сам на тим фоткама сама, Душко то није могао да превазиђе. Да је било ко други био на мом месту, то не би добило такве размере, али ја сам Јелена Карлеуша. Мислила сам да он није озбиљан, али када се све то десило, схватила сам да је он један осветник и човек који је спреман на све. Али он сада није ни битан.

Фото: Н. Скендерија/АТА имагес

 

 

- Битно је какву сам ја глупост урадила. Жао ми је што сам целу породицу провукла кроз то. Било ме је срамота да говорим о томе. Душко је прихватио све то, али није могао да ми опрости оно што је било у медијима. У међувремену је прошло пет година, међу нама су покидане нити, наше ћерке су порасле. Ја сам Душку, иначе, опростила све што је радио, али он није тип који прашта. Ту медијску бруку у којој је представљен као рогоња мало који мушкарац би опростио. Ја прихватам кривицу у целости. Да је мене Душко довољно волео, као што сам ја њега, могао би да превазиђе скандал - испричала је Јелена.

Многе је занимало и како су њене ћерке реаговале на овај скандал. 

- Атина и Ника су вероватно доста тога и кришом виделе, али никада ми нису ни реч рекле. Мама их је научила да буду мудре. Увек сам им говорила да је битно оно што осећају, а не оно што други људи говоре.

БОНУС ВИДЕО: