Када се 8. јуна 2008. године певачица Јелена Карлеуша удала за седам година млађег фудбалера Душка Тошића, нису им предвиђали светлу бућност, међутим, они су упркос разним спекулацијама и нагађањима опстали, те су и даље заједно.

Она је, сада, први пут најискреније и најинтимније говорила о односу са Тошићем, који каже "да не може да превазиђе медијску бруку" која их је задесила пре неколико година.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не могу да не волим Душка, зато што је он отац моје деце и волећу га завуек. Сматрам да је Душко најлепши мушкарац у мом животу и отац моје деце. Ја бих живот дала за њега сигурно, када би неко кренуо на Душка ја бих на метак стала, не на метак кренула бих на десеторицу - нагласила је она.

ЈК је навела да су она и њен супруг потпуно различите особе, те да иако је она њему опростила све што је радио, он је пак један од оних који не праштају.

- Различити смо, ја сам Душку опростила све што је он радио, али Душко није тај тип да опрашта. Није могао да превазиђе и не може, има таквих људи, једноставно ту медијску бруку где је он представљен као рогоња мало који мушкарац би могао... - ирпичала је она у подкасту за "ИнформерТВ".

БОНУС ВИДЕО: