Међутим, док неки ћуте о својим хонорарима, има и оних, попут Весне Змијанац који се не либе да говоре о највећој цифри коју су зарадили.

Давне 1990. године певачица Весна Змијанац наступила је у Софији и пред бугарском публиком приредила спектакл који и данас сви памте до детаља.

Фото: АТА имагес

 

 

–У најлепшем сећању ми је остао концерт који сам одржала 1990, због тога што је атмосфера, сама по себи, била прелепа. Не волим да причам о новцу, ретко говорим на ту тему, али сам зарадила брдо пара тада. Кад бих вам приближила отприлике да видите колики је то новац био, упоредићу с тим да сам могла по повратку да купим три зграде у Кнез Михаиловој улици и да не трепнем. Толико сам добро прошла тада– испричала је Весна својевремено.

Подсетимо, Весна Змијанац је прави музички бум на естради направила нумером „Идем преко земље Србије“, па је признала колико је храбрости било потребно да се отпева оваква песма.

– Ја сам је снимила у најнезгодније време, иако је нису знали важно да сам је ја отпевала у време санкција. Много ми је драго и признајем да сам се стално инатила- рекла је власница многих ванвременских хитова који трају већ деценијама.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: