Ковчег је био постављен испред цркве Св. Николе на Новом гробљу где је одржано опело, а најближи су се окупили како би је испратили на већни починак. Ћерке Љубица, Милица и Јелена, и син Марко примали су саучешћа.

У једном тренутку стигао је венац од црвених ружа од певачицине деце на којем је била потресна порука.

Фото: Н. Скендерија

 

- Што је лепо кад се неко воли, а душа боли. Заувек твоја деца и унуци - писало је на венцу.

Сестре преминуле певачице су такође послале венац са белим ружама, са потесном поруком.

Фото: В. Данилов, М. К.

 

- Последњи поздрав сестри - писало је на венцу.

Венац је послао и председник Републике Србије, Александар Вучић.

Фото: М. Кутлача

 

- Последњи поздрав драгој Мерими, Александар Вучић - писало је на Венцу.

Фото: М. Кутлача

 

Удовица недавно упокојеног певача Маринка Роквића, Славица Роквић, дошла је на Ново гробље заједно са снајком Бојаном, а обе су у црнини. Оне су донеле букет са белим цвећем које су положиле код сандука.

Фото: Н. Скендерија

 

На Ново гробље дошлњ су и колегинице Весна Змијанац, Гоца Лазаревић, Нада Топчагић са супругом, као и Ана Бекута. Међу приустнима се појавио и син Марине Туцаковић, Лаћа Радуловић, као и певачи Славко Бањац, Драган Којић Кеба, Жарко Данчуо и други. На последњи испраћај дошао је и Срђан Ђоковић, отац најбољег тенисера света, Новака Ђоковића, као и председник Народне скупштине Србије, Ивица Дачић.

Фото: М. Кутлача

 

Ћеркама Милици, Јелени и Љубици слошило се током опела, па су их све време придржавали, док су се хватале за срце и гледале у небо.

Подсетимо, Мерима Његомир рођена је 9. новембра 1953. године у Београду. Живела је и радила у Београду. Снимила је више од 25 албума и отпевала неке од безвременских хитова као што су „Иванова корита“, „Рузмарин“, „Због тебе“ и многе друге.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".