Kovčeg je bio postavljen ispred crkve Sv. Nikole na Novom groblju gde je održano opelo, a najbliži su se okupili kako bi je ispratili na većni počinak. Ćerke LJubica, Milica i Jelena, i sin Marko primali su saučešća.

U jednom trenutku stigao je venac od crvenih ruža od pevačicine dece na kojem je bila potresna poruka.

Foto: N. Skenderija

 

- Što je lepo kad se neko voli, a duša boli. Zauvek tvoja deca i unuci - pisalo je na vencu.

Sestre preminule pevačice su takođe poslale venac sa belim ružama, sa potesnom porukom.

Foto: V. Danilov, M. K.

 

- Poslednji pozdrav sestri - pisalo je na vencu.

Venac je poslao i predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić.

Foto: M. Kutlača

 

- Poslednji pozdrav dragoj Merimi, Aleksandar Vučić - pisalo je na Vencu.

Foto: M. Kutlača

 

Udovica nedavno upokojenog pevača Marinka Rokvića, Slavica Rokvić, došla je na Novo groblje zajedno sa snajkom Bojanom, a obe su u crnini. One su donele buket sa belim cvećem koje su položile kod sanduka.

Foto: N. Skenderija

 

Na Novo groblje došlnj su i koleginice Vesna Zmijanac, Goca Lazarević, Nada Topčagić sa suprugom, kao i Ana Bekuta. Među priustnima se pojavio i sin Marine Tucaković, Laća Radulović, kao i pevači Slavko Banjac, Dragan Kojić Keba, Žarko Dančuo i drugi. Na poslednji ispraćaj došao je i Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića, kao i predsednik Narodne skupštine Srbije, Ivica Dačić.

Foto: M. Kutlača

 

Ćerkama Milici, Jeleni i LJubici slošilo se tokom opela, pa su ih sve vreme pridržavali, dok su se hvatale za srce i gledale u nebo.

Podsetimo, Merima NJegomir rođena je 9. novembra 1953. godine u Beogradu. Živela je i radila u Beogradu. Snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".