Балканска звезда се појавила у току данашњег дана на снимању једног новогодишњег програма. Стигла у кежуал варијанти, фармеркама и мајици, а када је дошао ред за снимање обукла је шљокичасто одело и ушла у студијо: 

Када је завршила са фотографисањем за новинаре, проговорила је о бројним темама: 

Певачица је изјавила да би желела да буде мушкарац, јер је њима много лакше ускладити каријеру и породичне обавезе: 

- Доживела сам у својој каријери, да или желе да вас ставе неко под своје, да будете његова, да вама управља. Није то менаџер, не знам како то да назовем. То су људи који знају да сте ви златна кока, да имате заиста добре резултате. Да вас ограниче. Веома млада сам одлучила да не будем ничија, јер увек се сви питају чији сте. Увек треба бити истрајан, упоран. И када је тешко, просто, човек се исплаче, клекне, плаче једно вече, а већ следеће вече не можеш више да плачеш зато што мораш да наставиш даље, то је живот - искрена је Брена у свом излагању. 

- Мислим да је веома важно да научите од тих успона и падова, кад вас боли грло, стомак, када рађате децу. Ниједан мушкарац не мора да се одрекне своје каријере да би био девет месеци трудан. Тај душевни бол када родите дете, па морате да га оставите са месец, два, јер морате да идете да радите. То је све живот. Међутим, ако ме питате да ли бих ја сада све то поново урадила, рекла бих никада више у животу. Ја бих волела да будем мушкарац, који не мора да се одриче него само идеш напред, идеш напред. Прође једна девојка, дође друга. Мушкарцима је милион пута лакше. Зато сам увек на страни правих мушкараца и правих жена.- додала је.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: