Око 21 сат синоћ, да подсетимо, њихов аутомобил је слетео са пута. Хитна помоћ је одмах стигла, као и полиција. Млада трудница је преминула на лицу места, док је Света подлегао повредама у болници упркос тешкој борби лекара да му спасу живот.

По причи њихове рођаке за Курир, њих двоје су ишли заједно у основну школу, и још тада су се заволели.

- Били су нераздвојни, дружили се, а званично су почели да се забављају пре четири године. Радовали су се беби неописиво. Андреа је из оближњег села. До недавно је радила у кафићу. Она је за собом оставила млађу сестру и родитеље. Њих двоје су јуче били код њених и враћали су се кући - каже рођака.

Свету живот није мазио. Он је живео у хранитељској породици у Кобишници.

Фото: Друштвене мреже

 

- Срећом, људи који су били хранитељи Свете су дивни. Они имају стан у Неготину и сада живе тамо. Кућу у Кобишници оставили су Свети и он је са Андрејом у њој живео. Огромна, неописива туга. Волели су се и слагали као нико у селу. Света је радио где год би нашао посао, секао дрва, помагао у пољским радовима, свуда је ишао где год би могао да заради који динар. Био је заиста вредан, а љубав и очекивање бебе су га још више подстицали да иде у наднице – каже рођака за Курир.

Фото: Друштвене мреже

 

По њеним речима, село је завијено у црно. Андреа је била лепа, каже рођака, као анђео а тако се и понашала.

Сви су у шоку, неверици, неописивој тузи за изгубљеним младим животима и још нерођеном бебом.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: