Тачно пре годину дана, сина чувене ауторке бројних текстова наших извођача марине Туцаковић и композитора Александра Футе Радуловића, екипа хитне помоћи га је у раним јутарњим у Тел Авиву пронашла у бесвесном стању. 

Вест је у нашим медијима изашла недељу дана касније. 

Лаћу су нажалост, идентификовали по тетоважи крста коју је имао на руци.

 

Фото: АТА имагес

 

- Као што знате, мене су заређале породичне трагедије једна за другом. Прво Марина, па Лаћа, а у међувремену је преминуо и мој отац. Шта да вам кажем, знате и сами како ми је... Тугујем... Трудим се да живим и останем у некој нормали и да средим живот на неки други начин и да кренем нормално да живим. То још увек траје. Данас ћемо посетити и његов гроб, а свештеник ће одржати и годишњи парастос - рекао је композитор за Курир и открио да спас проналази у раду на новим пројектима.

Александар је открио да ли има нове информације о Лаћиној смрти после годину дана: 

- Никакве нове информације око Лаћине смрти немам, нити ми је било ко шта јавио. Ја нисам ни хтео да идем даље у те неке приче око свега тога, да се то не би искомпликовало у мојој глави. Сад је и тамо у Израелу ситуација таква каква је. Нисам хтео да себи компликујем живот још више. Ја сам то себи тако зацртао једноставно од како се то десило и тако ће и да остане. Нажалост, ништа не може да се поправи.

БОНУС ВИДЕО: