Весна и Оливер Драгојевић упознали су се 1973. године, убрзо су се венчали и остали заједно све до његове смрти, а мање је познато да је певач који је публику освајао својим романтичним далматинским шансонама водио живот пун контроверзи.

Фото: АТА имагес

 

 

Сада је Весна проговорила о непознатим детаљима о певачу и почетку њиховог забављања, а њена исповест шокирала је јавност.

Удовица Оливера Драгојевића истакла је у једној емисији да је Оливер стално мењао девојке, али се посебно закачио за њу.

- Била је једна Јелена, ја је знам! Он је сваки дан мењао те женске. Он с њом испод руке, а иде за мном. То је трајало сигурно десетак дана. И један дан, седи он у градској кафани с овим једним редикулом и каже ми: "Шињорина, ви сте мени нешто познати!" А кажем ја њему: "Знаш ме јер си ми иза леђа већ десет дана" - смеје се Весна.

После тога открила је да ју је Оливер након концерта звао после поноћи да дође по њу, а она је морала да иде на посао у болницу.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

- Он је био изгубљен случај - рекла је.

Весна је испричала да је певач живео на њен рачун.

- Он је био спонзоруша, ја сам га издржавала, моји дигли кредите да уредимо стан... Кад смо се узели, нас је једанаесторо живело осам година у истом стану - рекла је Весна Драгојевић.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: