Очекује нас последњи млад Месец 2023. који ће се десити 12. децембра у знаку Стрелца, који је одговоран за личну експанзију и искорак напред – случај када желите све одједном!

У астрологији, сазвежђе Стрелац је заслужно за широк поглед на свет – представници овог знака имају тенденцију да сањају велике снове, а када је у питању млад месец у Стрелцу, сви постајемо невероватни оптимисти и трагачи за успехом.

 

Фото: Профимедиа

 

 

На млад месец у Стрелцу, можете почети да водите друштвене мреже како бисте повећали своју популарност, или можда одлучите да платите школовање како бисте повећали приходе, или размишљате о селидби у иностранство.

Шта год да се каже, сва питања младог месеца 12. децембра су везана за новац. Управо новац, улагање, продаја некретнина, куповина аутомобила итд. биће у првом плану свих дешавања.  Јупитер, диспозитор младог Месеца, биће у Бику. И овај знак управља темом прихода, зараде и штедње, као да ће захтевати да разрадите финансијске аспекте у животу.

На пример, можете одлучити да нађете посао од ког ћете боље зарађивати или купити стан и почните да га издајете и тако акумулирате капитал за себе. Важно је да ће се млад месец појавити на 21. степену Стрелца, дајући снажан ватрени тригон будућем чвору у Овну — прилика када ћете направити важан пробој за кармички задатак 2024. Уобичајено, 12. децембра пожелећете да делујете, јер је мрежа догађаја за 2024. већ формирана тако да енергично утиче на ваше одлуке на крају 2023.

Фото: Профимедиа

 

 

Ипак, не треба заборавити да је други владар знака Стрелац и други диспозитор младог Месеца Нептун, који је одговоран за наше несвесно и интуицију. Стога, ако осетите унутрашњи увид и „ударац“ из универзума за личну иницијативу, предузмите акцију! Више силе вам јасно шаљу сигнал да је сада период када треба нешто да почнете зарад резултата које ћете добити 2024. године.

Иначе, период младог месеца 12. децембра трајаће тачно 6 месеци – на пун месец у Стрелцу 23. маја добиц́ете резултат по питању које сте сада започели. На пример, 12. децембра одлучите да платите школовање, а крајем маја ћете добити диплому и почети да зарађујете озбиљан новац захваљујући овом образовању.  Можда ћете 12. децембра одлучити да купите стан, а 23. маја ц́ете се уселити у њега или започети реновирање.

Ован

Размишљајте о својој буднућности са самопоуздањем! Млади месец вас охрабрује да испробате нове ствари и научите нове вештине. Не одустајте од оног у шта верујете док јурите своје снове. Овај млади месец је попут водича – одвешће вас на велико судбинско путовање.

Бик

Овај млад месец се односи на промене, заправо на део вашег живота који је повезан са интензивним везама. То вам говори да будете искрени у вези са нечим што сте држали за себе. Не дозволите да вас страх спречи да пробате нешто ново. Ова промена може потрајати и помоћи вам да спознате нешто сјајно.

Близанци

Ако сте заглавили размишљајући о прошлој вези, млад месец сугерише да је време да је отпустите и кренете напред. Не користите своју мудрост само да бисте угодили другима. Ускоро би разговор о везама могао поново да буде акруелан, посебно када се Јупитер повеже са причљивим Меркуром пре него што крене у ретрогради ход. Овај месец се такође удружује са северним чвором судбине, гурајући вас да превазиђете своје границе и покажете јединствене способности.

Рак

Млад месец у Стреслцу ће вам сренути фокус на пријатељства, учешће у заједници и осећај припадности. Време је да размислите о томе шта вам је заиста важно у друштву. Такође, дајте  приоритет и личном и професионалном развоју. Пошто сте свесни обавеза на послу, постоји шанса да прилагодите своју дневну рутину за здравији начин живота који подржава ваше благостање.

Лав

Ваш приступ послу можда није оно што заиста желите. Млад месец вам доноси креативност и самоизражавање. Јупитер такође врши јак утицај на ваш знак. Подстиче вас да спојите страст и посао. Овај месец вам даје самопоуздање и могућност да испишете нову причу. То је шанса за нове могућности у лидерству ако сте спремни за ново поглавље.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

Неке стари посматрате из аспекта који није увек исправан. Овај млад месец, повезан са Јупитером у делу вашег живота који укључује перспективе и уверења, доноси нове почетке у вашем личном животу. Изазива вас да напустите старе приче које вам не помажу да растете. Можда ће бити проблема са искреношћу и тајнама у односима због везе овог месеца са Нептуном. Међутим, искреност може много тога решити.

Вага

Иако не можете да предвидите будућност, фокусирање на своје дугорочне циљеве је корисно. Млад месец у Стрелцу сугерише да тражите подршку околине. Јупитеров утицај саветује вођење неопходних, али непријатних разговора, посебно о кућним и породичним стварима. Можда постоји неизвесност, али држите се своје визије и не дозволите да вас она скрене са пута.

Шкорпија

Ако ваши радни задаци не дају жељене резултате,  време је да размислите о алтернативном плану. Требало би да боље размислите о својој финансијској сигурности и сопственој вредности. Утицај северног чвора вам даје самопоуздање да се ухватите у коштац са новим изазовима у вези са вашим здрављем и продуктивношшћу, чак и ако постоји неизвесност у окружењу. Останите фокусирани на своје циљеве јер вам могу донети добре ствари.

Стрелац

Са месецом у вашем знаку, бићете пуни енергије и спремни сте за раст. Јупитеров утицај на ваше здравље и свакодневне рутине подстиче вас да се фокусирате на оно што је заиста важно и доноси резултате. Време је да се ослободите свих љубавних инхибиција и дате предност својој срец́и, чак и ако се разликује од породичних очекивања. Разговор о финансијама и личним структурама, попут партнерства, сада је кључан.

Јарац

Овај млад месец доноси вам љубав и подршку особа које вас окружују. Овај месец за вас активира исцељење и одмор. Уз Јупитеров утицај и везу са Меркуром, у реду је променити планове за одмор ако је потребно. Верујте својим инстинктима и слушајте своје тело током овог времена обнове.

Водолија

Млад месец ставља акценат на пријатељства. Утицај Јупитера на ваш емотивни живот и породицу може пробудити успомене из прошлости. Промене код куће или у празничним традицијама могу изазвати одређену напетост, али и да се реше неке ствари. Од вас се тражи да преузмете контролу и водите у неке нове промене.

Рибе

Овај млад месец налази се у кући ваше каријере подстиче вас да изађете из зоне удобности ради раста. То се, пре свега, односи на ваш јавни имиџ, па се фокусирајте на своје вештине и разговоре. Утицај Јупитера предлаже истраживање нових могуц́ности у вашим професионалним и образовним круговима. Запамтите, имате више талента него што мислите!

БОНУС ВИДЕО: