Репер је задовољан филмом који је снимљен о његовом животу и о затворским данима. Како је истакао, затвор му је дошао у право тренутку и спасао га је лоших ствари које су могле да му се догоде: 

- Скроман сам када је реч о жељама и не волим да се хвалим, веровао сам у филм "3211" од првог тренутка. Десио се успех који је превазишао то о чему сам маштао заједно са својим феноменалним тимом. Док сам био у притвору, појавила се вест да пишем књигу и то ми је зазвучало сјајно. После је био претрес собе, тражили су ту књигу, а имао сам само свеску у којој сам писао текстове за песме. Филм је сасвим сигурно био тежа опција, али се труд исплатио. Затвор је дошао у правом тренутку, бог ме је сасвим сигурно сачувао од лошијих ствари тим хапшењем - навео је Ђурић.

Раста је одрастао са угледним родитељима, а није их разумео до тренутка све дог он није постао отац: 

- Нисам разумео своје родитеље док нисам и сам добио ћеркицу. Из овог угла могу да кажем да су имали и више разумевања него што бих ја имао с обзиром на то да је сваком родитељу важно да дете има занимање од ког ће моћи да живи. Реп пре две деценије није давао никакве назнаке посла из снова, а камоли посла који ће донети бенефиције - рекао је репер, и открио какав је отац.

- Трудим се да будем у круговима људи који живе нормалан и приземан живот. Ћеркица Тара је окружена истим тим људима када је са мном и јасно јој је шта значи ценити новац. Невероватно ми је колико води рачуна о томе и колико има осећај за то да је материјално неважно, али родитељи и ја водимо рачуна да тако буде, и да буде свесна и скромна -  па се осврнуо на подршку девојке Марије Балабан: 

- Затвор и девојка су најбоље решење за сваког мушкарца који подивља. Маријина подршка ми је много значила с обзиром на то да је остала уз мене када су се догодиле немиле ситуације с притвором, али и кад сам изашао и имао наногицу. Наша љубав је кренула спонтано и одржала се разумевањем и поштовањем. То је она љубав о којој маштате као клинци, али не бих могао да издвојим једну ствар о нашем односу и њој јер љубав с таквом девојком заслужује књигу - закључио је Ђурић за Ало!

БОНУС ВИДЕО: