Говорећи о односима између мушкараца и жена, монах Арсеније је истакао важност сталне бриге о свом изгледу како би партнерки остао привлачан, уместо да га занемари након ступања у везу.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Монах Арсеније званична страница манастира Рибница

 

Арсеније Јовановић, игуман манастира Светих Петра и Павла код Мионице, упутио је духовито обраћање које је насмејало вернике до суза. У контексту мушко-женских односа, он је истакао неопходност очувања привлачности и лепоте за партнера, наглашавајући да то не треба да престане након уласка у везу.

"Увек треба да водите рачуна о свом изгледу како бисте били лепи и привлачни свом партнеру. Не само током забављања и везе. Често покушавамо да средимо док смо у фази забављања, а онда, 'ево нас, здраво!' Партнерка више не обраћа пажњу на себе, може да постане занемарена, да се угоји... Опушта стомак, не води рачуна о хигијени, а то може да доведе до много озбиљнијих тегоба“, рекао је игуман Арсеније. На његове речи верни су се смејали, а Арсеније је наставио у духовитом тону.

„Морамо да водимо рачуна да увек останемо привлачни. Често ми дођу жене и кажу: 'Муж ме вара!' А они, сви депресивни. Ја им кажем: 'Па, сестро, средите се. Нека буде привлачно..."

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".