Певачи Јоца Стефановић, Лепа Ђорђевић и Ћана били су гости "Диван шоуа" који води Иван Гајић. Водила се прича ко је приви требао постати власник хита песме "Имати па немати" коју је отпевао легендарни Џеј. 

Водитељ је у игри "дезинформација" спомену неке гласине, а задатак гостију је да открију истину. Јоца Стефановић је открио праву истину о Џеју и његовом хиту: 

- Не, не, та песма никада није била намењена мени. Док је била прављена, прво је била намењена Харису Џиновићу и Николи Роквићу. У том смеру је требало да иде певање те песме, међутим, Руле је ту одиграо главну улогу што се тиче Џеја. Били смо на наступу у Пожаревцу, а Руле је дошао ту и мој отац му је пустио неке песме, па је Руле хтео да их сними како би пустио Џеју јер су радили у Пожаревцу, а Џеј је на путу до Београда волео да слуша те нове песме - започео је занимљиву анегдоту Стефановић, па наставио:

- Он му је нарезао то, док су се враћали, Џеј је пустио то у својим колима и само одједном стаје на сва четири. Руле гледа да ли се нешто десило, а Џеј плаче и јеца на сав глас. Та песма је његова прича, "не знаш ти како је имати, па немати... Љубити, па губити" дакле, то је цела његова прича. Плакао је 20 минута, и причао каква је песма.

Фото: Д.Мишић/В.Данилов

 

БОНУС ВИДЕО: