После сјајног дуела између Дина Суљића и Елсана Пилице, Марија Шерифовић викнула због кандидата како би понентирала став и певање једног од њих на сцени.

Иако су обојица показали невероватан таленат, Елсан је био доминантији на сцени, што је жири наградио, али похвале нису изостале ни за Дина.

– Што се Дина тиче, ти си право освежење на сцени, боја, енергија, понашање, све топ, жао ми је што нисам могла за тебе да гласам. Пилица стандардно, весело, а ти Дино ако Бог да да дођеш код мене, рекла је Цеца Ражнатовић, када је Саша Поповић узвратио:

– Цеца би гласала да јој Вики није рекла другачије, пецнуо је Саша, али оне нису пале на ову провокацију.

Фото: АТА имагес

 

 

– Кандидат број један пева лепо, мило, чисто, тачно, али онда дође двојка и крај, али то не значи да си лош. Елсане, прва песма одлична, друга, рекла је Марија која је зарикала док је објашњавала како пева Пилица.

Босанац је похвалио Дина како пева музикантски и да је гласао за њега јер свира хармонику, док је за Пилицу рекао да стагнира и да је уморан, док је Мили подржао оба кандидата са одушевљењем.

– Заслужујеш да из баража идеш даље, ту је гитара пресудила Елсане ту је искуство, рекао је Ђорђе, када се повела полемика око тога који инструмент такмичар преферира, а када су га питали на који више падају девојке рекао је "глас" након чега је уследио аплауз.

БОНУС ВИДЕО: