Новинари су се упутили ка крају у ком живи певачица како би питали комшилук шта се ту заправо дешава.

Фото: АТА имагес

 

- Јован је добро дете, жао ми је што се тако у јавности представио као неко ко виче на мајку и псује је. Мало је темпераментан, уосталом као и Злата и Пеја. Често се чује свађа из њиховог стана, али они су тако природно бучни. Не верујем да се ту ради о породичном угњетавању, него тако комуницирају, каже комшија Раде који о певачици има речи хвале.

- Она је способна жена, добро изгледа и сви се овде окрену када прође. Нема коме не би помогла када може, а клинац је приземан, тако га је васпитала. Радио је разне послове, како би у кућу донео новац.

Фото: АТА имагес

 

- Мислим да то како они комуницирају нити је лепо, нити је пристојно. Али он није имао од кога да научи. Поштујем сваку професију, али ја се сећам тренутка када је њу Саша Поповић хтео да избаци или је избацио из Гранда, зато што је уснимљена како врши нужду поред аута. Ето, мени је то било довољно да схватим са ким имам посла, каже ова госпођа која није желела да се именује.

Други комшија каже да је Злата увек била заводница.

- Дуго година она ту живи, увек је била заводница. Разни момци, много млађи од ње су се ломили да буду са њом. Сина њеног дуго нисам видео, мислим да се чак одселио и да живи са девојком али немојте ме држати за реч да је то заиста тако. Она је “жена из народа” и често се са њим знала посвађати насред улице, без пардона или обзира да ли је неко гледа и слуша. Темпераментни су обоје па буде ту и псовки и свега. Док је била са Пејом, чини се да се мало смирила али јој Хасан у животу није требао, кроз осмех каже Драган.

На оближњој пијаци и у маркетима Злату воле.

- Она је лаф, увек плати више него што треба, остави бакшиш. Сама вуче и тегли кесе, робу. Прави зимницу, скоро је куповала све што јој треба. Има ту и своје омиљене продавце код којих купује. Сви воле када дође, бучна је па прича и довикује се са продавцима, волимо је, каже Ратко, док Смиља додаје:

- Воле је више мушкарци, него жене јер дође у хеланкама и затегнута, али и изгледа као бомба за своје године. Читали смо то када јој је син одбрусио, али то је мислим стандардно код њих. Једном је долазила са њим, помаже јој нема шта. Живе заједно, а у добрим је односима са Пејом. Кажу да их виде заједно сво троје на ручку понекад.

Курир

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".