Она му је открила да је имала разговор са психијатром који јој је дао зелено светло да се са њим суочи на начин који сматра најисправнијим.

Она је открила да је напустила "Елиту" како би обавила разговор са психијатром, након ког је схватила да би њен живот изгледао тотално другачије да је Зола није пореметио.

- Напољу сви пишу да треба да му се ус*рем у живот, никад већу подршку нисам имала. Разговарала сам са психијатром данас, рекао ми је да су ми одрешене руке. Ја бих до сад имала два стана и локал, била бих са сином и Ненадом, да није било овог човека - говорила је Миљана Кулић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Врло брзо након овог разговора почела је емисија, а Миљана је током целе ноћи вршила терор над Золом и ометала програм, тако што га је непрекидно поливала различитим течностима, јогуртом, водом, па на крају и кечапом. Због тога ни "Номинације" нису приведене крају, а емисија је прекинута пре него што су такмичари изабрали да ли ће за избацивање номиновати Золу или Лејди Ди.

Није сасвим јасно да ли Кулићева у њему стварно види кривца за све што јој се догађа или је само очајна јер не може да буде са њим у љубавном односу. Лазар је више пута истакао да је ту заувек стављена тачка, поготово после последњег сукоба који су имали, кад је он флертовао са Лејди Ди.

БОНУС ВИДЕО: