ЛГБТ активиста мађарског порекла, правник, политичар, радио и ТВ спикер, глумац, естрадни уметник и новинар, Даниел Пинтер годинама интригира јавност због потпуне промене свог живота и имиџа.

Он је од 1997. до 2010. године радио као водитељ, спикер и новинар у информативним редакцијама јавних сервиса Радио-телевизије Србије и Радио-телевизије Војводине, као и приватним телевизијским станицама као што су ТВ Панонија, ТВ Мелос и ТВ Канал 9 у Новом Саду.

Међутим, касније је признао да је живот потпуно променио, па је почео да се бави "масажама" и почео је да користи надимак Џени.

- Радио сам као правник четири године, уредно ишао у суд, али ме то није држало. Био сам и водитељ у РТВ Војводина, али сам на крају почео да се бавим "масажама", рекао је 2015. године за тадашњи медиј "24 сата" Даниел, који је на крају почео да води двоструки живот.

- Врло је тешко некоме ко је другачији да се бави одређеним професијама. Сада преко дана радим у једној приватној фирми, а увече стављам перику, узимам перје и задовољавам клијенте. Свој посао зовем масажама, мада је то напросто проституција, није околишао Пинтер који се у том тренутку тиме бавио већ годину дана, док је као жена дочекивао мушкарце неколико месеци.

- Баш сам се изненадио. Био сам неискусан и очекивао да ће ме контактирати старији људи. Обраћали су ми се клинци са око 20 година. Какви су то фрајери! Згодни су и шармантни, а падају на транс изглед. Они воле радодајне жене, а то што имам пенис их додатно ложи, рекао је тада Даниел кога је сачекало још нешто необично - тврдио је како му је клијентела "изузетно пристојан свет".

- Врло су пажљиви, малтене нежни. Поштују ме. Посматрају ме као жену, питају да ли смеју ово или оно и извињавају ми се. Као да се правдајући се мени правдају себи самима, описао је овај рођени Бечејац свој начин "пословања".

Пинтер је тада објаснио и да је интернет олакшао проналажења мушкараца вољних за овако специфичне и табу се*с услуге.

- Мушкарци ме налазе преко с*кс огласа на интернету. Могу о томе да говорим јавно јер мушка проституција у Србији није нелегална, закон се ту односи само на жене, нагласио је Даниел.

- Проститутка сам постао без неког претераног менталног терета. Не видим ни једну неморалну ствар везану за најстарији занат. Први је настао и никада није престао. Не може се искоренити и не треба. Не иде проститутка код друге проститутке. Помажем људима да остваре фантазије, ослободе нагон и психички терет. А немам неке претеране паре од тога, истакао је Даниел Пинтер.

- Не ускачем у камионе, не вуцарам се по жбуњу и буџацима. Све одрадим у стану под потпуном дискрецијом. Као жена не излазим у јавност осим ако није у сврху активизма. Тако сам изашао у јавност на Дан сећања на жртве трансфобије. То није било ради мене, него ради других. Ничега се не стидим, а мишљење лицемера ме не тангира. Посебно јер знам да има "мачо фрајера" који кад нико не зна долазе код мене, открио је овај Војвођанин.

- Био сам са ожењеним мушкарцима. Представљају се као домаћини, стрејт баје, а онда кажу жени да иду код другара и дођу код мене. Ја им увек саветујем да штеде снагу или попију енергетски напитак да им она код куће не буде запостављена. Кажем им увек "вас је, бре, Бог казнио када имате ту ствар међу ногама. Она стално тражи негде да се ували", рекао је 2015. Пинтер.

- Људи који су вољени и сигурни у себе немају разлога да малтретирају и бију потпуне странце. Частан сам човек, не варам и не крадем. Ако баш морам да се декларишем, ја сам "кросдресер", мада не волим дефиниције јер мислим да се људи некада крију иза њих. С*ксуалност је комплексно питање које има много нивоа и разликује се за сваку особу. Ја само живим онако како мислим да треба и желим свима да се пронађу. Мени је лепо у мојој кожи и другима желим исто то. Мир са другима и са самим собом, казао је тада Даниел.

Даниел већ неко време наводно живи у Бриселу, што је открио прошле године за портал "Мој Нови Сад".

- Радим у Бриселу, а живим у граду Антверпену и то у стану владе где наравно плаћам ренту. Иначе, град у ком живим је друга по величини лука у Европи и најбогатији је град у Белгији. Смештен је на северозападу земље у региону Фландрији. Иако по величини спада у мање градове, не само да представља привредни, већ је то и модни, културни и туристички центар како Белгије тако и Европе. Иначе, посао сам добио првенствено због тога што је мој ранији активистички рад у Србији овде препознат и вреднован, казао је.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО: