Она је истакла да нема превише искуства, али да не бежи од таквих сцена ако су одрађене са укусом.

- И те како је важно да ми нисмо препуштени редитељу и сами себи као глумци. Некада радиш са колегом ког много добро знаш, па лакше сарађујеш, а некада се с неким упознаш тај дан на сету и после два сата се страсно љубите. Често се деси да је екипи непријатно. Редитељ има потребу да то банализује да би нама било лакше, причам то из искуства, имала сам их стварно мало. Немам проблем са сценама се**а када су на правом месту, рекла је глумица.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ако је то жена која воли да иде гола по кући цео дан, ићи ћу гола, правдаћу тај лик и играћу га, и вама неће бити непријатно да гледате. На крају је све на глумцима, да ли је каваљер, а некада може и да га боли уво, да је то супер прилика, никога не таргетирам, али има разних ситуација. И то је кореографија коју треба да направиш да изгледа лепо.

Популарна глумица са супругом Петром Бенчином има двоје деце, ћерку Сташу и сина Лазара, и каже да је било тешких тренутака када се први пут породила 2016. године. Није правила велике паузе након оба порођаја и прича како доживљава улогу мајке када је испреплетана са послом као што је њен.

- Апсолутно сам увек на страни жена. Имамо своје жеље и потребе, није лака позиција ни данас, али се хвала богу, чини ми се, ствари мењају. Исто тако смо себи отежале живот са свим што смо желеле и узеле на себе, а ништа то мање није од онога што су наше баке и маме радиле. Можда је било тада лакше јер су имале више времена, рекла је глумица у подкасту "Тампон зона" и додала:

- Обожавам што имам свој посао и што могу све што могу и мушкарци, што ми је важно, и увек бих се за то борила. Желим да будем присутна мајка, али исто тако желим и да радим и играм представе. Некада је стварно неподношљиво. Посао домаћице је озбиљан посао. Моја деца су била јако мала када сам се враћала у позориште, не зато што сам морала, него сам ја желела, то ми је било потребно, да имам неколико сати сама са собом и вратим се срећна, испричала је Тамара.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: