Певач Дарко Лазић најзад је пазарио стан у Новом Саду, где планира да се скући са супругом Катарином, а на њега је пукао близу 200.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

Дарко већ више од три године тражи некретнину у овом граду јер је често због разних обавеза у Новом Саду, а како се Катарина и он већ навикли јер ту живе дуго под рентом, сад су коначно власници некретнине. Лазић се, поред стана, частио и БМW, који кошта 100.000 евра, али који још није возио на дуже стазе.

- Дарко и Каћа су се коначно скућили у Новом Саду, али избегавају да причају о томе. Дали су око 200.000 евра на простран стан, цена је мало мања, али испада оволико јер много тога тек треба да се доради и среди. Већи део намештаја су већ убацили, ту је и бела техника и остале декорације, али планирају да мењају плочице у три собе, па ту иду додатни трошкови - каже извор за Републику близак певачу и додаје да је Дарко преко другара дошао и до аута који му се дуже време свиђа:

- Дарко је хтео још један поред оног који има у минт боји. Ту је потрошио још 100.000 евра, али није отишао у минус. Само су обрнули новац који су добили за свадбу, тако да су урадили праву ствар! Дарко се коначно скућио и смирио, то сви кажу, а има доста пријатеља.

ФОТО: Принтскрин / Јутјуб/ Амиџи Шоу

 

Певач се након навода огласио и признао да је пазарио некретнину, међутим, није желео детаљније још увек да говори на ту тему.

- Добро сте обавештени, али не могу да још да причам где је стан. Ја већ дуго планирам да купим некретнину у Новом Саду јер ми овај град много прија. Још кад сам био с бившом, знате на коју мислим, хтео сам овде да се скућим. Много је мирнији град у односу на Београд, тако да ми баш прија клима. Колима за пет минута стигнем где год треба, а Каћа већ има своје послове овде, тако да смо све уклопили - каже Дарко и додаје:

- О сумама не бих да причам, али сви знају како се крећу цене. Доскора смо живели приватно, а сад сам коначно одрешио кесу и пазарио нешто што ми треба. Аутомобиле волим, то сви знају, тако да сам се и тако мало частио. Сад још само да дођу деца и све је на свом месту  - рекао је он за поменути медиј.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".