Цецина рођена сестра објаснила је како се она бојала да ће јој само један човек бити у публици, те да није имала жељу да само због њега изађе на бину.

- На дан концерта сви смо били код куће и спремали се за спектакл. Цеца је отишла до терасе и „бацила" поглед на „Маракану". Убрзо је дотрчала сва збуњена и викала: „Људи, нема народа! Ко је онда купио све те карте ако је концерт распродат?!" Питала сам је: „Како то мислиш?" Одговорила ми је да нешто није у реду, јер са терасе није видела ниједног човека како улази на стадион, говорила је Лидија и додала како је Цеца одмах позвала Раку Марића, чувеног продуцента, који је организовао то њено дружење с публиком.

- У паници је рекла Раки: „Ако је један човек купио све карте, нећу изаћи да певам! Нећу тако да наступам!" Рака је одмах почео да зове све агенције које су продавале карте и провери да ли их је све купио један човек. Сазнао је да се то није десило. Кад је рекао Цеци да не брине и да је све у реду, једва је чекала да изађе на бину. Нешто касније смо угледали масу људи, а затим и осетили ту атмосферу. То ћемо да памтимо цео живот!, тврди она, која и даље важи за велику подршку, али и критичара Ражнатовићке.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

С друге стране, родитељи Мира и Слободан Величковић, никада немају никакве примедбе.

- Тати никад ништа не смета, њему је све феноменално и супер. Мајци исто! Увек ми после наступа честита и каже да је то нешто о чему се машта и сања и да сам једна од ретких која је предодређена за велике успехе, истакла је певачица, чија су се и оба концерта на Ушћу уписала у историју.

Фото: Архива Вечерње новости

 

 

- Сећам се свих момената са оба концерта. Били су веома емотивни. Такве концерте би сваки певач требало да доживи у каријери, рекла је Цецина сестра, док се певачица дотакла и њених критика које увек прихвати као савет.

- Увек коментарише моје певање и енергију и често сматра да могу боље и лепше. Сећам се, после концерта на Ушћу 2013, на ком сам певала три и по сата, пришла ми је и рекла: „Било је феноменално, ово треба свако да доживи, али уопште ми се нису допали твоја енергија и певање." Не слажем се увек с њом, али знам да од мене жели да извуче максимум, наглашава певачица, па додаје како ју је управо сестра убедила да сними неке од највећих хитова.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: