У уторак је на излазу из тунела Учка у смеру Истре у Хрватској дошло до стравичне саобраћајне несреће у којој су на лицу места погинула два држављанина Босне и Херцеговине. Како се наводи, ради се о тридесетседмогодишњаку и двадесетседмогодишњаку.

Предраг Јеросимовић (25) из Засавице И, који је био путник у аутомобилу марке “ауди“ је нажалост, и поред великих напора лекара подлегао повредама. Он је превезен у болницу у уторак али је на жалост од тешких повреда преминуо у среду, 6. децембра.

Тело преминулог Предрага би требало да стигне у петак у Србију, те ће по речима породице сахрана бити 10. децембра.

Предраг је међу суграђанима био омиљен, баш као и њена најближа породица.

Он је иза себе оставио двоје малолетне деце..

Речи које се најчешће чују од пријатеља и познаника овог момка јесу – невиђена трагедија, момак који је волео и знао да пева, радан, вредан и омиљен у селу. Отишао је за послом у Хрватску и ето шта се десило, речи су једне мештанке.

Из полиције су саопштили како је дошло до несреће, а узрок је неприлагођена брзина.

– Због неприлагођене брзине аутомобил је ударио у саобраћајну сигнализацију, а потом и на део острва наплатне кућице. Две су особе погинуле, а две су повређене у несрећи која се догодила јуче око 19 сати на излазу из тунела Учка. Несрећа се догодила када је 27-годишњи држављанин Босне и Херцеговине управљао аутомобилом, босанскохерцеговачке регистрацијске ознаке, из правца Ријеке према Врањи брзином већом од прописане. Изласком из тунела и доласком до кривине у десно, возач није прилагодио брзину кретања условима на путу, већ је скренуо у лево и ударио у сигнализацију, а потом и на део острва наплатне рампе – навели су из хрватске полиције.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: