Отац старлете Маје Маринковић је на свом профилу објавио фотографију  да је његов ауто запаљен, а потом и видео на коме се види да је у колони оштећено још неколико возила:  

Таки је изјавио да је због овог случаја у полицији: 

- Аутомобил је мој, тренутно сам у полицији - рекао је Таки за "Блиц". 

Подсећања ради, Такију је пре три месеца разбијен прозор, а починиоци су однели све из аутомобила којије био напаркингу испред зграде: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/takitadza

 

Таки је кренуо до града, а том приликом видео је да су му кола уништена, да је прозор скроз уништен, а када је почео да истражује видео је да му фали доста тога.

- Извињавам се, али у хаосу сам, опљачкан сам, не могу да верујем на шта су људи спремни. Прозор ми је уништен, из кола ми је све однето, од гаћа до новца, преко лисица, а нема ми ни телефона ког сам чувао у касети. Нико од комшија није чуо ништа, сад морам да идем у полицију, да пријавим случај, да се открију ови идиоти који мисле да су кримоси, обични кримоси на батерије - рекао је Таки тада, па додао:

- Ово није опомена, ово неко покушава да ме излуди, у том телефону ја имам доста преписки, доста доказа, зато га и чувам у колима, да увек Знам где ми је. Нема ми ни ствари, гардеробе.

БОНУС ВИДЕО: